Tjenester

500,-

KALIBRERING

Hensikten med kalibrering av kamera er å sørge for at AF-systemet til kameraet og objektivet fungerer perfekt sammen. For å kunne gjøre dette trenger vi at AF-systemet fungerer etter beste evne. Dette gjør vi med en kombinasjon av solid håndverk og avansert programvare.

Resultatet får du i form av en optimalisert kalibrering av din(e) objektiv(er) og en rapport med kalibreringstilstand, oversikt over testresultater, visuelle diagrammer i, bildeutsnitt og testoversikt.

RENS

Har du noen gang lurt på hva som forårsaker de mystiske flekkene som vises på bildene dine? For fotografer, spesielt de som bruker kameraer med utskiftbare objektiver, er dette helt vanlig. Hvis du stadig bruker kameraet og bytter objektiv under fotografering, har du sannsynligvis opplevd dette problemet en eller annen gang. Disse mystiske flekkene er forårsaket av støv eller skitt på sensoren din, noe som er helt normalt og praktisk talt uunngåelig. For å bekjempe dette problemet har de fleste kameraprodusenter inkludert en sensorrensefunksjon. Noen ganger er imidlertid ikke denne praktiske lille funksjonen nok, og det er grunnen til at rensing av kamerasensoren er en møysommelig oppgave som må gjøres av og til.

750,-

1000,-

KALIBRERING OG RENS

La oss ta oss av ditt utstyr med en kombinasjon av både kalibrering og rens. For mange er denne relativt rimelige investeringen som å få helt nytt utstyr. Stol på at vi sørger for at utstyret ditt er optimalisert for ditt neste viktige fotooppdrag.